Bezig met laden...

Light en Ultralight Onzichtbare Girav Heren T-shirts

Herken je dat? Een warme zomerdag, maar jij mag netjes in overhemd naar kantoor. Op zulke dagen is een T-shirt onder je overhemd vaak te warm. Toch wil je er iets onder dragen, zodat je transpiratie niet zichtbaar is. Juist voor deze dagen introduceert Girav Light en Ultralight ondershirts: een extra dun shirt met speciale behandelingen, zodat je ook op deze dagen comfortabel en zorgeloos naar je werk kan.

 

Hot Summer Shirts

Light en Ultralight ondershirts van Girav zijn 'onzichtbare' T-shirts in de kleuren wit en invisible (nude). Deze onzichtbare en super lichte ondershirts zijn gemaakt van heel licht katoen en elastaan (Girav Light ondershirt) of polyamide en elastaan (Girav Ultralight ondershirt) en zijn door hun stretch zeer comfortabel.

 

Onzichtbaar en super dun!

Nog beter: de Girav Light en Ultralight T-shirts bevatten twee gepatenteerde HEIQ nanotechnologieën. Deze bijzondere afwerkingen HEIQ Smart Temp™ en HEIQ Fresh Tech™ zorgen er voor dat je lijf koel en fris blijft, zodat jij comfortabel de dag door komt. Precies wat je wil op deze warme dagen. Of je nu op het terras zit, over de boulevard loopt of die belangrijke presentatie op kantoor geeft!

Bekijk alle Summer Undershirts

  1. Brisbane T-shirt, 2-pack invisible
    Brisbane T-shirt, 2-pack invisible
    Normale prijs € 39,95 Speciale prijs € 25,00

Fresh Tech™ 

HEIQ Fresh Tech™ is een gepatenteerde behandeling die het materiaal beschermt tegen lichaamsgeurtjes en zorgt er voor dat je kleding fris aanvoelt en ruikt. Deze effectieve en langdurige techniek beschermt de Light en Ultralight T-shirts de gehele dag - en behoud zijn kracht zolang je de shirts draagt.

Smart Temp™ 

De HEIQ Smart Temp™ techniek reageert door een biocide op je lichaamstemperatuur en houd je lichaam koel, droog en fris. Deze gepatenteerde Zwitserse techniek zorgt er voor dat je lichaam 2 tot 3 graden afkoelt wanneer je warm wordt. Het verdampt je vocht en zorgt dat de warmte afgevoerd wordt. Perfect op hot summer days!

Perth & Brisbane

Light


Heel licht katoen (60 denier)

HEIQ Fresh Tech™ - je T-shirt blijft langer droog

HEIQ Smart Temp™ - verkoelt je lichaam 2 tot 3 graden

V-hals of medium diepe V-hals, dus onzichtbaar

Wit of Invisible

Verkrijgbaar als 2-Pack

Hanoi

Ultralight


Superlicht materiaal (dun ventilerend mesh)

HEIQ Fresh Tech™ - je T-shirt blijft langer droog

HEIQ Smart Temp™ - verkoelt je lichaam 2 tot 3 graden

Medium diepe V-hals zonder naden, dus onzichtbaar

Wit of Invisible

Verkrijgbaar als 1-Pack