Bezig met laden...

OVERHEMDEN
VAN T-SHIRT STOF


Onze nieuwste overhemden, de Verona en San Remo zijn unieke overhemden. Het is het eerste Girav overhemd gemaakt van 100% katoenen T-shirt stof. We gebruiken hiervoor de beste katoen namelijk Supima® katoen uit Amerika. Hierdoor voelt het overhemd verfijnd en comfortabel aan. Het is alsof je een T-shirt draagt maar dan met de uitstraling van een luxe overhemd. Dankzij het gebruik van Supima® katoen voelt het overhemd extra zacht en heeft het een luxe glans.

Supima® katoen is een superieur type katoen uit Amerika wat minder dan 1% van al het wereldwijd aanwezige katoen vertegenwoordigt. Het is dubbel gemerceriseerd katoen van een extra lange katoenvezel. Dit maakt Supima® uniek en geeft het katoen zijn premium eigenschappen: extra sterkte, extra zachtheid en goed kleurbehoud. Men duidt het aan als ’s werelds beste katoensoort.

Door deze unieke combinatie van kleurechtheid en extra sterke vezels blijft het overhemd lang mooi en is op termijn een verantwoorde duurzame keuze.

VERONA
Overhemden

Het Verona overhemd heeft een semi cut-away kraag (horizontaal) die goed casual te dragen is. Het nieuwe overhemd is gemaakt van Supima® katoen, en heeft een licht aangesloten pasvorm. Deze ‘Modern Fit’ pasvorm zit tussen Slim Fit en Regular fit in, precies goed voor mannen met een slank of normaal postuur. Aan de achterkant zit een gestikte belijning, die het hemd een extra luxe look en pasvorm geven.

Dit jersey hemd heeft tonale knopen: knopen in dezelfde kleur als het shirt. Je zult versteld staan van dit item. We zijn trots op de prachtige mix tussen formeel en informeel, met de kwaliteiten van het Girav T-shirt. Het Verona jersey shirt voor mannen is verkrijgbaar in wit, navy, zwart, Sky Blue en Army Green.

Shop nu: Verona Overhemd

Shop nu het Verona overhemd!

San Remo Overhemden

Ook het San Remo overhemd is gemaakt van de allerbeste katoensoort: Supima® katoen. Door dit Supima® katoen heeft het een natuurlijke stretch en is het een zeer comfortabel en toch netjes kledingstuk. Hij voelt extra zacht aan en heeft een lichte glans.

Jersey overhemd San Remo heeft een button-down kraag - kleine knoopjes om de kraag op het shirt vast te knopen. De unieke combinatie van T-shirt stof met de button-down kraag maakt dat je dit overhemd uitstekend netjes kan dragen maar ook casual. De Supima® katoen garandeert dat het hemd zijn originele pasvorm behoud en weinig krimpt. San Remo jersey overhemden zijn verkrijgbaar in wit, navy, zwart, Sky Blue en Army Green.

Shop nu: San Remo Overhemd

DE VERSCHILLEN
TUSSEN DE SHIRTS


Maar wat is het verschil tussen de Verona en San Remo overhemden van T-shirt stof? Er zijn tussen de modellen een aantal verschillen. Afhankelijk van je wensen maak je de keuze tussen de overhemden:

De Kraag
De Verona overhemden hebben een Cut-Away kraag. Dat betekent een kraag die horizontaal afgesneden valt. Dit geeft een casual look. Het San Remo model heeft een Button-Down kraag. Deze kraag is iets formeler en beter te combineren wanneer je een stopdas draagt.

Borstzakje
De San Remo overhemden hebben een stijlvol borstzakje. Handig om wat notities of een pen in te dragen tijdens vergaderingen. De Verona heeft geen borstzakje en heeft daardoor een sportievere uitstraling.

Jersey Overhemden