Mouwlengte 7 overhemden

Mouwlengte 7 overhemden
Bezig met laden...
Filter
 1. Livorno

  Dress shirt, Modern Fit 100% katoen

  € 89,95
  In 4 kleuren
 2. Livorno

  Dress shirt, Modern Fit 100% katoen

  € 89,95
  In 4 kleuren
 3. Livorno

  Dress shirt, Modern Fit 100% katoen

  € 89,95
  In 4 kleuren
 4. Maatkiezer

Extra lange overhemden met mouwlengte 7

Voor mannen met langere armen is het vinden van een goed zittend overhemd een lastige opgave. Vaak zijn de mouwen van het overhemd te kort. Een vervelend dilemma waar we bij Girav mee afrekenen. Bij ons vindt u overhemden met mouwlengte 6 en 7. Overhemden met mouwlengte 7 zijn zoals de naam al doet vermoeden 7-8 cm langer dan u gewend bent van een normaal overhemd.

Business overhemden met mouwlengte 7

Girav heeft meerdere soorten overhemden in haar assortiment opgenomen. Zo verkopen we onder andere business overhemden die zowel in mouwlengte 6 als 7 verkrijgbaar zijn. Binnen de business overhemden lijn heeft u weer de keuze uit effen- en gestreepte modellen.

Casual overhemden met mouwlengte 7

Juist een overhemd nodig voor casual doeleinden? Girav heeft naast business overhemden ook casual shirts met mouwlengte 7 in haar assortiment opgenomen. Kies uit meerdere motieven en prints.

Maatsysteem Girav overhemden

Het geheim achter een goed zittend overhemd is een combinatie tussen het model, de pasvorm en de armlengte. Om de maat te vinden die het best bij uw postuur past zijn twee lengtes nodig: de lengte van uw armen en de omtrek van uw hals.

Service en de beste kwaliteit

Bij Girav kunt u rekenen op de beste kwaliteit stoffen die in onze fabriek in West-Europa op een verantwoorde manier zijn vervaardigd. Naast de hoge kwaliteit kunt u ook uitgaan van een zeer hoge service. Zowel het bezorgen als het retourneren is kosteloos bij Girav. Wanneer een overhemd niet goed zit is het mogelijk om direct bij het retourneren een andere maat aan te vragen.