Bezig met laden...

VIND JE PERFECTE SHIRT

SHIRTS IN 17 MATEN
DUS OOK DIE VAN JOU

HOOGWAARDIGE KWALITEIT
IN 17 MATEN

Een goed shirt is pas echt goed als het goed past. Bij Girav hebben we een uniek maatsysteem op basis van lengte, gewicht en lichaamsbouw. Bij Girav vind je daarom alle shirts van S t/m 3XL in 3 lengtematen. Het resultaat? Shirts in 17 maten, dus ook die van jou!

Gebruik bovenstaande maatkiezer om direct jouw juiste maat shirt te vinden. Deze maat is jouw maat voor alle Girav artikelen dus ook voor bijvoorbeeld poloshirts, sweaters en pullovers.

Kan de maatkiezer jouw maat niet vinden? Dan helpen we je graag persoonlijk verder! Bel ons op 020-472 1002 of mail ons op [email protected].

T-SHIRTS IN 3 LENGTEMATEN

Bij Girav vind je alle shirts van S t/m 3XL in 3 lengtematen. Hierdoor hebben onze shirts de perfecte pasvorm voor elke man, hoe lang je ook bent:

Standard Long Fit (/SLF) voor mannen tot 1,85m.
De shirts zijn 2 – 4cm langer.
Long Fit (/LF) voor mannen vanaf 1,85m tot 2m.
De shirts zijn 4 – 8cm langer.
Extra Long Fit (/XLF) voor mannen vanaf 2m.
De shirts zijn 8 – 12cm langer.


Bij Girav streven we ernaar om voor elke man het perfecte T-shirt aan te bieden. Daarom garanderen we niet alleen de beste kwaliteit maar met 17 verschillende maten ook de perfecte pasvorm.

Probeer het zelf en bestel ook een Girav T-shirt. Wij verzenden deze gratis en je hebt maar liefst 100 dagen de tijd om het T-shirt te proberen. Ben je niet tevreden? Dan stuur je het T-Shirt gratis aan ons terug en krijg je van ons een nieuw T-shirt of je geld terug!

Elk shirt
in 17 maten

Gratis verzending
& retour

100 dagen
uitproberen

2 jaar garantie
op pasvorm

Niet tevreden?
Nieuw shirt of geld terug