Bezig met laden...

BESTEL VOOR € 99
EN ONTVANG EEN
XXL STRANDLAKEN CADEAU


Het perfecte T-shirt voor mannen is natuurlijk het ideale cadeau voor vaderdag! Met Vaderdag en de zomer voor de deur (16 juni) ontvang je bij bestellingen vanaf € 99 in de periode 1 juni tot 16 juni - of zolang de voorraad strekt - een XXL Girav Strandlaken cadeau. Gun je vader, partner of jezelf een paar frisse shirts en ontvang dit fijne en luxe strandlaken van 2 meter cadeau!

HOE WERKT DE ACTIE?

Bestel deze week voor minimaal € 99 en het XXL Strandlaken zal tijdens het afrekenen automatisch worden toegevoegd aan je bestelling. Alle combinaties zijn mogelijk. Zorg wel dat je op tijd bestelt, want voor deze actie geldt OP=OP. Maximaal 1 strandlaken per adres.

GIRAV XXL STRANDLAKEN


Daar kun je mee voor de dag komen! Met het extra grote Girav strandlaken claim jij deze zomer een XXL plek op het strand of langs de rand van het zwembad. Bekijk het XXL Strandlaken

BASIC T-SHIRTS

Bestel voor € 99 T-shirts en ontvang het strandlaken cadeau


Kies bijvoorbeeld voor onze populaire T-shirts in 3 lengtes. De perfecte basics voor elke man. Ga voor een ronde hals of V-hals, regular fit of slim fit. Combineer jouw favoriete T-shirts tot een Sixpack en ontvang bovendien 10% korting.

Shop nu: Basic T-shirts

ZOMERCOLLECTIE POLO'S

Bestel voor € 99 Poloshirts en ontvang het strandlaken cadeau


Nog geen zomerse poloshirts in jouw garderobe? Dan is nu je kans! Bestel minimaal 2 poloshirts en ontvang het XXL Strandlaken automatisch bij je bestelling cadeau.

Bekijk de Poloshirts

T-SHIRTS MET PRINT

Ontdek onze laatste collectie T-shirts met print. Kies uit meer dan 15 verschillende opdrukken en kleuren. Alle T-shirts met print zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een normale pasvorm.

Shop nu: Printed T-shirts

ACTIEVOORWAARDEN

Wil jij ook een strandlaken ontvangen? Bestel dan voor € 99 in de shop en voeg tijdens het afrekenen het Girav Strandlaken toe aan je bestelling.

Let op: wanneer je een deel van je bestelling terugstuurt, zullen we het strandlaken verrekenen. De waarde van het strandlaken is € 39,95. Dit bedrag zal, wanneer je besluit het strandlaken te houden in mindering worden gebracht op je retour. Wil je dit niet stuur dan het strandlaken ook direct retour. Giftcards zijn uitgezonderd van deze actie.