Bezig met laden...

SUMMER DEALS

NIEUWE AANBIEDINGEN

ONTDEK ONZE NIEUWE SUMMER DEALS

Er staan weer nieuwe Summer Deals op je te wachten! Deze week profiteer je van extra voordeel op onze Poloshirts. Voor de gehele collectie geldt: 2 voor € 99. Draag je liever een T-shirt? Shop dan onze Casual en Printed T-shirts, nu 2 voor € 60. Of ga voor onze Colored T-shirts: 3 voor € 45. Welke deal kies jij?

Onderstaande acties zijn geldig t/m 26 juli 2020.

2 VOOR € 99

ALLE POLOSHIRTS

Een goede polo mag niet ontbreken in je zomergarderobe! Daarom zijn onze poloshirts deze week extra voordelig. Je ontvangt tijdelijk 2 poloshirts voor slechts € 99. Je kan kiezen uit alle modellen en kleuren polo’s met korte mouw, dus ook de nieuwe collectie. Alle combinaties zijn mogelijk!

2 VOOR € 60

ALLE CASUAL T-SHIRTS

Onze casual shirts zijn op elk moment te dragen. De Miami henley shirts zijn voorzien van 3 knoopjes en hebben een speciale behandeling en wassing gehad voor een vintage uitstraling. Ons Altea T-shirt is gemaakt van twee soorten garens waardoor het shirt een mooi mix effect van kleuren heeft. Deze week geldt voor alle Casual T-shirts: 2 voor € 60! 

3 VOOR € 45

COLORED T-SHIRTS

Pak je Summer Deal voordeel op onze Colored T-shirts! Onze meest populaire basics zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Normaal zijn de shirts € 19,95 per stuk, maar deze week ontvang je er 3 voor € 45. Kies je favoriete kleuren, combineren is mogelijk!

2 VOOR € 60

ALLE PRINTED T-SHIRTS

We hebben onze populaire collectie met Printed T-shirts uitgebreid. Ontdek de nieuwe collectie met ronde hals en nu ook V-Hals T-shirts met nieuwe unieke prints. Normaal zijn de shirts € 34,95 per stuk, maar deze week profiteer je van 2 shirts voor € 60. Kies je favoriete prints. 

10% KORTING & 3 PAAR SNEAKER SOKKEN CADEAU 

BIJ ALLE SIXPACKS T-SHIRTS

Grijp nooit meer mis en zorg dat je altijd je favoriete basic shirts in de kast hebt liggen. Tijdens de Summer Deals krijg je bij aankoop van een 6-pack basic T-shirts naast 10% korting ook 3 paar sneaker sokken cadeau! Zo heb je elke dag een schoon T-shirt en sokken klaar liggen!

ACTIEVOORWAARDEN

Alle Summer Deals zijn alleen geldig op genoemde artikelen en zo lang de voorraad strekt. Aanbiedingen zijn niet geldig op artikelen die voor 17 juli 2020 gekocht zijn. Indien je 1 of meerdere shirts retour stuurt, kan het kortingsbedrag en of het bedrag voor de sokken in mindering worden gebracht op het bedrag dat je van ons terug krijgt.
Aanbiedingen zijn geldig t/m 26 juli 2020.