Long Sleeves

Long Sleeves
Bezig met laden...
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wanneer het voorjaar nog moet aanbreken of de zomer net voorbij is, bieden longsleeves een ideale oplossing om er stijlvol uit te zien, maar het niet koud te krijgen. Longsleeves zijn goed te combineren met een overhemd, een vest of los over casual jeans of een hippe chino. Onze longsleeve shirts zijn iets langer dan de standaardmaat longsleeves bij andere winkels, waardoor u opkruipen tegengaat.

Om het opkruipen van de longsleeve shirts voor heren tegen te gaan, biedt Girav een uniek maatsysteem aan. Dat is niet de enige reden om te kiezen voor de shirts van Girav, ook onze 100% verantwoorde productie met American Cotton biedt voordelen. American Cotton wordt gekenmerkt door een pasvorm en kleur die ook na vele wasbeurten behouden blijven.

Ruim assortiment longsleeve shirtS

Naast het feit dat wij longsleeve shirts aanbieden voor een zeer grote doelgroep, namelijk mannen vanaf een gemiddelde lengte tot mannen groter dan twee meter, is ons assortiment zeer breed. U vindt bij Girav longsleeves voor mannen met een ronde hals, met een (diepe) v-hals, longsleeves in de vorm van een polo, enzovoorts. Het brede scala aan kleuren maakt het mogelijk om bij ieder kledingstuk een passende longsleeve te vinden! Voor een uitleg over het vinden van de juiste maat verwijzen we u graag naar deze pagina, waar u een uitgebreide beschrijving vindt voor het opmeten van uw maat. 

Wilt u op de hoogte worden gebracht wanneer wij nieuwe longsleeve shirts voor heren aan ons assortiment toevoegen, of wanneer longsleeve shirts in de aanbieding zijn? Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief, zodat u voortaan als eerste profiteert van onze acties! 

Bestelt u uw longsleeve shirt voor 23.00 uur op werkdagen, dan heeft u deze in veel gevallen de volgende dag al in huis. Mocht blijken dat u niet de juiste maat of kleur gekozen heeft, dan kunt u uw bestelling eenvoudig retourneren.