Ondershirts

Ondershirts voor lange mannen van Girav

Een ondershirt is voor iedere man een kledingstuk die niet mag ontbreken in zijn kledingkast. Een T-shirt die goed zit en onzichtbaar blijft tijdens het dragen onder bijvoorbeeld een overhemd, trui, pullover of coltrui. De ondershirts van Girav zijn langer, hebben een blijvende pasvorm en kruipen niet omhoog tijdens het dragen.

Voor lange mannen is het vinden van een goed ondershirt niet altijd eenvoudig. Meestal is het ondershirt is te kort, te lang, te breed of het ondershirt is na een aantal keer wassen al flink gekrompen. Bij Girav vindt u T-shirts die speciaal zijn onderworpen voor lange mannen. Door het unieke maatsysteem van Girav vindt iedere lange man het T-shirts dat het best bij zijn postuur past. Bekijk direct welke maat u het best kunt nemen.

Long Fit Maatsysteem van Girav

Een T-shirt vinden in de juiste maat begint bij het opmeten van uw lichaamsmaten. Als eerste stap meet u uw borst- en tailleomvang die de breedtemaat van het T-shirt bepalen. Vervolgens is het van belang dat u de lengte van uw lichaam opmeet.

  Drie lengtematen van Girav:
 • Standard Long Fit (/SLF): voor mannen met gemiddelde lengte; T-shirts zijn 2 - 4cm langer.
 • Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1,85 / 1,90; T-shirts zijn 4 - 8cm langer.
 • Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m. T-shirts zijn 8 - 12cm langer.
 •  

  Kwaliteit altijd op nummer 1

  De ondershirts van Girav zijn gemaakt van Amerikaans katoen, dat tot wel 35% sterker is dan normaal katoen. Hierdoor zullen de ondershirts niet alleen minder snel krimpen, maar ook een stuk comfortabeler zitten.

           
  Vorm van de Hals Soort Pasvorm Kleur Materiaal
  Ronde Hals Korte mouw Slim Fit Wit 100% katoen
  V-Hals Lange mouw Regular Fit Zwart Katoen met elastan
  Diepe V-Hals Singlet 3XL Blauw Katoen met polyester
    Ondershirts