Op weekdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Testimonials

Dit vertellen onze klanten over onze shirts. Vertel ook je verhaal aan ons .

Lia Cassee-Sluijter:
Ik wil graag laten weten dat ik jullie service geweldig vind. Ik had voor mijn echtgenoot , die groot en breed is fantastische tshirts bij jullie besteld en hij was daar erg blij mee. Lekker lang, uitstekende kwaliteit en voelt heel lekker aan, maar.... ik vond de hals te wijd. Hij heeft nl. wel een smalle nek. Daarop met jullie overlegd en het voorstel was om de Bangkok serie te proberen. Wat een topoplossing blijkt te zijn. Het feit, dat jullie reageren op een verzoek van 1 klant maakt jullie on-nederlands en voor mij een wereldbedrijf. Wij blijven zeker klant!
Vriendelijke groet Lia

Arlette: perfect!!!!
Ik heb voor mijn man, die 1.98 m. en vrij slank is, stretch t-shirts in maat XL/LF besteld. Perfecte pasvorm, mooi aansluitend en lekker lang en ook nog een mooie kwaliteit. Na enige aarzeling toch in de droger gedaan en maar 1 cm krimp. Ook voor mijn zoon (1.78 m. en 'mager" Barcelona shirts in maat S/ ST LONG besteld. Ook deze zitten prima, lekker smal, maar wel lang.

Jan:
Prima shirts, zeker de stretch, ook voor mensen die waarbij de afmetingen ook in de breedte zit in plaats van alleen de lengte (185 cm). De extra lengte is prettig.

Jasper:
Ideale shirts, ik heb inmiddels bijna alle modellen en kleuren. Hoop dat er nog veel meer komt.
 
Leandra Meester:
Wat een geweldige shirts!!!!

Madeleine:
Wat een ontdekking! Geweldig! Ik heb een man van 2,05m en hij droeg altijd naveltruitjes in plaats van T-shirts. De stof is ook uitstekend. Hij zweet gauw en moet dus goede katoen hebben. Hiermee gaat het prima. We hebben de Barcelona t-shits besteld (L/XLF). Wanneer komt er meer keus in kleur en soort?

Marco Marquinius:
Ha, eindelijk een t-shirt dat wel lang genoeg is en niet uit je broek glipt. En zo lang ben ik niet (192cm). Maar je kunt zien dat hier iemand aan het werk is geweest die zelf weet hoe het voelt: zo'n koud randje net boven je broeksband.

Y van der Rhee:
Mijn zoon van ruim 2 meter geeft na de eerste aankoop aan dat hij geen andere t-shirts meer wil. Vooral in de winter lekker dat ze in de broek blijven zitten, dus lekker warm. Verzending als brievenbus post, handig.

D.J. Sloothaak:
Sinds een half jaar gebruik ik t-shirts van GIRAV. Maat S/LF, stretch, past mij perfect en is erg goed als ondershirt. Na vele keren wassen is er nog steeds niets te zien of te voelen wat verkeerd zou kunnen zijn, ze blijven goed. Ze zijn ook geweldig voor het fietsen (wielrenfiets). Het shirt bedekt de rug altijd en hoeft ook niet "opgevouwen" te worden om goed onder mijn outfit te zitten. Het is een tweede huid qua gevoel, en dat is erg prettig. Een absolute aanrader.

R. Kramer:
N.a.v. opmerking over wijdte van de hals van bestelde t-shirts kreeg ik zomaar twee nieuwe shirts van de nieuwe collectie met smallere hals toegestuurd om te proberen. Zo'n service heb ik nog nooit meegemaakt! De shirts zitten prima en blijven mooi in de was. Echt een aanrader, zowel de shirts als de webshop.

Karin de Waal:
Ik heb de bestelling ontvangen en ben er heel tevreden over! Ik zoek al jaren naar lange t-shirts en heb ze nu eindelijk gevonden.

Tom van Kampen:
De polo die ik had besteld was een maatje te wijd en te kort (ik ben 1.94 m). Daarom de polo onder vermelding van reden teruggestuurd. Ontvang ik op basis daarvan in overleg geheel vrijblijvend een polo die wat minder wijd en langer is. Ik mocht de polo passen, dragen en wassen om te zien of het na het wassen te veel was gekrompen. Indien een en ander beviel had ik de vrijheid om de polo al dan niet te betalen. Dat is service van een kwaliteit die ik zelden heb meegemaakt. Op basis hiervan heb ik meteen nog een polo en t-shirt besteld.
 
Els de Wit:
Ik ontdekte bij toeval de site en heb nu prachtige polo's en t-shirts voor mijn zoon die twee meter lang is. Hij is er erg blij mee! Ze zitten fantastisch en de kwaliteit is erg goed. Ik hoop dat dit bedrijf lang blijft bestaan.

J. Huiskes:
Mooie shirts en blijven mooi ook na vele keren wassen. Ik ben heel tevreden

Herman Bruijsten:
Donderdag na 17.00u besteld, zaterdag in huis. Netjes verpakt, fijn stofje, lekker lang. Meteen maar even een V-halsje erbij bestellen =).
 
Adriaan van der Zijde:
Normaal gesproken ben ik niet zo van de reacties op websites van winkels, maar deze keer vond ik het echt op z'n plaats. Prachtige shirts met extra lengte! Helemaal geweldig! Ik was al tijden op zoek naar goede passende shirts bij mijn postuur (1.99 en niet al te breed) en kan nu stoppen met zoeken. In de bestelling had ik een foutje gemaakt, met één mailtje kon dit worden rechtgezet en werden de juiste shirts de volgende dag per post thuisbezorgd. Ga zo door!

Leo Tangerman:
Draag nu enkele weken de longfit shirts van Girav (de ronde hals stretch-stof). Zeer tevreden! Met mijn 1.94 m toch niet extreem lang maar de reguliere shirts kruipen altijd op over de broekrand, zeer irritant in combinatie met tight-fit overhemden onder een pak. Probleem behoort nu tot het verleden, de longfit shirts (maat L voor mij) hebben de juiste pasvorm en een comfortabele lengte. Boordje mag van mij wel wat strakker, voor het overige perfect!

Jan Pieter Oudshoorn:
Prima shirts! mooie kwaliteit en die lengte! heerlijk! ook een mooi concept zo het ziet er helemaal compleet uit van logo op de enveloppe tot logo in het t-shirt.

Patrick Broek:
T-Shirts net ontvangen via de post (ideaal via de brievenbus bij 2-pack) Zitten als gegoten (1,91m) en lekker lang. Ruiken lekker en voelt goed aan.