Zwarte Overhemden

3 producten

 1. Palermo

  Shirt kraag, Regular Fit 100% Pique katoen

  € 89,95
 2. Bergamo

  Shirt kraag, Regular Fit 100% Jersey katoen

  € 89,95
 3. Livorno

  Shirt kraag, Regular Fit 100% katoen

  € 99,95
  In 4 kleuren
 4. Maatkiezer

3 producten

Zwarte overhemden voor lange mannen

Een zwart overhemd mag niet ontbreken in de garderobe van een man. Het is een kledingstuk dat net als een wit overhemd tijdloos is en voor veel verschillende festiviteiten ingezet kan worden. Bij Girav vindt u luxe premium overhemden in mouwlengte 6 en 7, waardoor de business shirts perfect zullen vallen bij mannen met een gemiddelde lengte en mannen die langer zijn dan 1.90m. Door de combinatie boordmaat en mouwlengtemaat heeft u altijd een overhemd die zo goed mogelijk bij uw lichaamspostuur past.

Uniek maatsysteem

Het systeem wat we bij Girav gebruiken om de overhemden te fabriceren wijkt af met dat van de meeste andere aanbieders op de markt. We hanteren naast een boordmaat ook een mouwlengtemaat. Mannen met een gemiddelde lengte (1.80m) kunnen kiezen voor een zwart overhemd met mouwlengtemaat 6 terwijl mannen die langere armen hebben kunnen kiezen voor mouwlengtemaat 7.

Om tot de maat te komen die het best past bij uw postuur is het zaak om de volgende stappen te doorlopen. 1. Allereerst meet u de omtrek van uw hals op. De omtrek van uw hals kunt u vervolgens met behulp van de maattabel op de productpagina vertalen naar de boordmaat. 2. De tweede stap is het opmeten van uw armlengte(lengte vanaf uw nekwervel tot aan de pols). De twee maten tezamen zorgen ervoor dat het overhemd goed bij uw lichaamspostuur past.

Hoogwaardige kwaliteit overhemden

De stijlvolle effengekleurde overhemden uit het assortiment van Girav zijn gemaakt van luxe premium katoen afkomstig uit West Europa. De overhemdstof wordt in onze fabriek in Portugal geweven met 2-ply garen, waardoor het overhemd niet alleen een stuk sterker is, maar ook minder snel kreukt.

Wide spread boordkraag

Alle business overhemden die u terugvindt in het assortiment van Girav hebben een semi widespread boordkraag. Door dit type boord zijn de overhemden gemakkelijk te dragen op zowel formele- als informele bijeenkomsten.

Gratis bij u thuisbezorgd

Alle bestellingen die u bij Girav plaatst worden gratis bij u thuisbezorgd. Wanneer u op werkdagen voor 23:00 een bestelling plaatst zorgen we ervoor dat deze dezelfde dag nog wordt opgestuurd. U heeft de volgende dag al uw zwarte overhemd(en) in huis.