Het verhaal achter Girav

GIRAV T-SHIRTEN IN 17 MATEN

HET VERHAAL ACHTER DE LANGE T-SHIRTS

T-shirten die uit je broek omhoog kruipen? Of wel lang genoeg zijn maar dan weer veel te breed? Na enkele keren wassen veel te kort, scheef of uit model? Dit was tot 2010 helaas de realiteit voor lange mannen. Girav is dus eigenlijk uit nood geboren. Een T-shirt in de juiste lengte en ook nog in goede kwaliteit was voor 2010 niet te vinden. Daarom biedt Girav T-shirten in 17 verschillende maten en vind je bij Girav altijd je perfecte fit. Succes gegarandeerd!

De drie belangrijkste pijlers van Girav

De mensen achter Girav hebben 20 jaar ervaring in productontwikkeling en inkoop bij diverse kledingmerken en fabrikanten. Onze thuisbasis is Nederland, waar lang zijn heel gewoon is, dat is algemeen geweten. Dat bleek de perfecte combinatie voor een nieuw kledinglabel voor mannen die perfect zittende T-shirten willen hebben. Kledij met een goede fit zit immers comfortabeler en maakt je zelfverzekerder. En je ziet er ook nog beter uit! Onze 3 belangrijkste pijlers zijn daarom:

1. Beste kwaliteit
2. Optimale pasvorm
3. Klantgerichte dienstverlening

Perfect Fit Garantie

Wat heb je aan een lange T-shirt als deze na een paar keer wassen te kort of uit model is? Als er onverhoopt iets niet goed is gegaan met jouw Girav T-shirt dan moet het zo snel mogelijk worden opgelost. En wanneer je om eender welke reden niet content bent krijg je het aankoopbedrag terug of ontvang je een nieuw artikel. Girav heeft daarom een niet goed geld terug garantie!

Girav met een V

De V in Girav staat voor de mannelijke V-vorm waardoor elke man een goed passende T-shirt bij Girav kan vinden. De 3 elementen in de V staan voor Lengte, Gewicht en Lichaamsbouw. Op basis van deze 3 elementen hebben wij 17 maten T-shirten ontwikkeld.

Magazine

In het Girav magazine presenteren we onze nieuwe collectie. Het magazine staat boordevol inspirerende artikelen en we interviewen altijd een bekende Girav klant. 

Pers en PR

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en bespreken graag met jou de mogelijkheden. Stuur bij voorkeur een e-mail met een korte en bondige introductie naar [email protected] of bel naar +31 20 4721002. We nemen in het eerste geval zo snel mogelijk contact met je op. Op werkdagen zijn wij bereikbaar tussen 9.00 - 17:00.


Adres:
Girav Long Fit
Keizersgracht 424
1016 GC AMSTERDAM, Nederland