Pullovers

 1. Vancouver
  Normale prijs 89,95 € Speciale prijs 44,95 €

  Bordeaux rood, Regular Fit

 2. Vancouver
  89,95 €

  Dark Jeans melange, Regular Fit

 3. Vancouver
  89,95 €

  Anthracite melange, Regular Fit

 4. Vancouver
  89,95 €

  Zwart, Regular Fit

 5. Maatkiezer
 6. Montreal
  99,95 €

  Antraciet, Regular Fit

 7. Vancouver
  89,95 €

  Navy, Regular Fit

 8. Vancouver
  89,95 €

  Plum Purple, Regular Fit

 9. Calgary
  89,95 €

  Navy, Regular Fit

 10. Montreal
  99,95 €

  Navy, Regular Fit

 11. Montreal
  99,95 €

  Zwart, Regular Fit

 12. Calgary
  89,95 €

  Anthracite melange, Regular Fit

 13. Calgary
  89,95 €

  Zwart, Regular Fit

Pullovers voor lange mannen

Girav is een vertrouwd kledingmerk voor mannen met een lengte langer dan het gemiddelde in Nederland. Ook voor mannen met een normale lengte bieden wij vanzelfsprekend verschillende producten aan. Het unieke aan de collectie van Girav is dat wij met een eigen maatsysteem werken, waarvan de maten afwijken van die in andere kledingwinkels. Onze T-shirts en pullovers zijn qua lengte net iets langer dan gebruikelijk, waardoor deze niet snel op zullen trekken uit uw broek of in het geval van een pullover over uw broek. Dit biedt meer comfort en plezier tijdens het dragen, omdat u de pullover niet steeds naar beneden hoeft te trekken. Zeker voor grote mannen is dit een voordeel.

Gratis bij u thuisbezorgd

Girav levert uw bestelling gratis bij u af. Tevens verzenden wij bestellingen die op werkdagen voor 23.59 uur geplaatst worden dezelfde dag nog, zodat u deze in principe de volgende werkdag al in huis heeft.

 

Benieuwd naar onze nieuwste collecties? Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Kies de juiste maat pullover

In de collectie van Girav vindt u een breed aanbod pullovers uitgevoerd in verschillende kleuren. Zo vindt u bij ons altijd een pullover die aansluit bij de kleur van uw overhemd of uw T-shirt. Voor u een pullover kiest, is het sterk aan te raden om het maatsysteem van Girav goed te bekijken om zo uw juiste maat te vinden. Als u vragen heeft over de juiste maat kunt u altijd bij onze klantenservice terecht voor advies. Daarbij is het bij Girav mogelijk om uw product zonder problemen te retourneren, als deze toch niet de juiste maat blijkt te hebben.

 

Top categorieën aanbevolen door onze online community