Betalen

Bij Girav kun je op verschillende manieren snel, eenvoudig en veilig betalen. Hieronder staat per betaaloptie aangegeven hoe de betaling en retour werkt.

Betalen met creditcard

Bij Girav kan je ook gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. Om onze klanten beter te beschermen, kan het zijn dat je een 3D secure security stap te zien krijgt tijdens het betalen met creditcard. Dit hangt af van jouw bank. Soms wordt ook gevraagd om een wachtwoord of een beveiligingscode, welke wordt verstuurd via email of sms.

Hoe werkt de terugbetaling na een retourzending?
Producten retourneren die je met jouw creditcard hebt afgerekend? Nadat we jouw retourzending hebben verwerkt, wordt het aankoopbedrag bijgeschreven op jouw creditcard-account. Je krijgt hiervan per email een bericht.

Betalen met Bancontact

Via de betaalmethode Bancontact kan je betalen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart via een 3D-secure beveiligde omgeving. Je kunt betalen met je kaartnummer of via een QR en je Bancontact App.

Hoe werkt de terugbetaling na een retourzending?
Indien je producten terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je de aan Bancontact-kaart gekoppelde bankrekening

Betalen met PayPal

Wanneer je kiest voor een betaling via PayPal, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Log in op bevestig de betaling. Nieuwe klanten van PayPal kunnen zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Hoe werkt de terugbetaling na een retourzending?
Producten retourneren die je met je PayPal account hebt afgerekend? Nadat we jouw retourzending hebben verwerkt, wordt het aankoopbedrag weer bijgeschreven op jouw PayPal-account. Je kunt in je PayPal-account aangeven of je wilt dat de terugbetaling wordt doorgezet naar jouw bankrekening. Je krijgt hiervan per e-mail een bericht.

Betalen met KBC/CBC

Via de KBC/CBC betaalmethode kan je eenvoudig en veilig online betalen via je eigen bankomgeving.

Hoe werkt de terugbetaling na een retourzending?
Indien je producten terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je KBC/CBC account.

Betalen met iDEAL

Met iDEAL kun je snel, veilig en gemakkelijk online betalen met behulp van de mobiel bankieren app of via de internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalen via iDEAL kan wanneer je gebruikt maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq Bank, ING, Knab Bank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Svenska Handelsbanken en Revolut.

Hoe werkt de terugbetaling na een retourzending?
Nadat we jouw retourzending hebben verwerkt, wordt het aankoopbedrag weer bijgeschreven op jouw bankrekening. Je krijgt hiervan per e-mail een bericht.

Betalen met Klarna

Klarna is een internationaal bedrijf, dat betalingen met factuur en deelbetalingen op veilige wijze betalingen verzorgt. Hiervoor hanteren wij de volgende voorwaarden:

  • Het factuur- en afleveradres is identiek en mag geen postbus zijn.
  • Om te betalen via Klarna moet je 18 jaar of ouder zijn.
  • Na het ontvangen van de bestelling heb je 14 dagen de tijd om jouw rekening te betalen.
  • De factuur zal naar jouw e-mailadres worden verstuurd.
  • Het kan voorkomen dat Klarna de betaling niet accepteert. Je wordt dan automatisch teruggestuurd naar de betaalpagina. Kies voor een andere betaalwijze.
  • Belangrijk om te weten is dat je een betalingsverplichting aangaat met Klarna en niet met Girav.

Redenen waarom Klarna jouw betaling niet accepteert?

  • De meest voorkomende oorzaak is simpel: verkeerd ingevoerde adresgegevens of geboortedatum.
  • Het kan ook zijn dat het adres dat je hebt ingevoerd niet wordt herkend als het adres waarop je woont.
  • Je hebt nog openstaande facturen. Deze moet je eerst betalen voordat je opnieuw met Klarna kunt betalen.
  • Het aankoopbedrag is te hoog waardoor het kredietrisico voor Klarna te groot is.

Heb je vragen over jouw factuur? Wordt een betaling geweigerd en weet je niet waarom? Neem contact op met Klarna via 020 808 28 52 of per chat. Ga naar de

Klarna klantendienst

voor meer informatie.

Betalen met Apple Pay

Om Apple Pay te kunnen gebruiken bij het afrekenen, moet je zijn aangemeld bij je iCloud-account en een bankpas, creditcard of prepaid betaalpas toevoegen aan je Wallet.

Hoe werkt de terugbetaling na een retourzending?
Bij een retournering, ontvang je het geld retour op de door jouw gekoppelde betaalmethode.

Betalen met de Girav Giftcard

De leukste cadeaukaart voor elke man vanaf 1.75 meter!
De Girav Giftcard is verkrijgbaar als € 10, € 20, € 30, € 50 en € 100.

Leuk om te krijgen óf om te geven. Met de Girav Giftcard betaal je snel en eenvoudig jouw aankopen in onze webwinkel. Kies bij de betaalmiddelen voor Giftcard en vul de gevraagde gegevens in. Het bedrag dat op jouw cadeaukaart staat, wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Is het totaalbedrag van jouw bestelling hoger dan de waarde van de Girav Giftcard? Betaal het verschil met een andere betaalmethode. Is het totaalbedrag minder is dan de waarde van de cadeaukaart, dan blijft het verschil gewoon als krediet op de kaart staan. Je kunt dit tegoed gebruiken voor je volgende bestelling. Het tegoed op jouw Girav Giftcard heeft namelijk geen vervaldatum.

De Giftcard kan worden gecombineerd met een kortingscode.
Lees meer over onze Girav Giftcard.

Hoe werkt de terugbetaling na een retourzending?
Bij een retournering ontvang je een Shoptegoed op je account waarmee je een volgende bestelling kunt doen.

Betalen met DE Cadeaukaart

Bij Girav kun je ook betalen met DE Cadeaukaart van Wonderbox. Ga naar de website van DE Cadeaukaart voor meer informatie en om je saldo te checken. Wanneer het totaalbedrag van je bestelling meer is dan de waarde van je DE Cadeaukaart dan kan je het verschil met een andere betaalmethode betalen. Wanneer het totaalbedrag minder is dan de waarde van je DE Cadeaukaart blijft het verschil gewoon als krediet op de kaart staan voor de volgende keer. Je kunt dit tegoed gebruiken voor je volgende bestelling tot de vervaldatum van je DE Cadeaukaart.

DE Cadeaukaart kan gecombineerd worden met een kortingscode.

Hoe werkt de terugbetaling na een retourzending?
Bij een retournering, ontvang je geen geld retour op je DE Cadeaukaart maar een Shoptegoed op je account waarmee je een volgende bestelling kunt doen.

Hoe gebruik ik mijn kortingscode of shoptegoed?

Een kortingscode vul je in op onze winkelwagen pagina, nog voordat je een betaalmiddel gaat kiezen. Klik op ‘Kortingscode toevoegen’. Nu opent het veld waarin je de kortingscode kunt invullen. Klik op ‘Voeg Toe’ en de korting wordt automatisch berekend.

Let op! Voor de meeste kortingscodes geldt een minimaal bestedingsbedrag.


Een vraag of opmerking? Hulp nodig? Team Girav helpt je graag persoonlijk verder!
Bel 020 – 472 1002 of stuur een mailtje naar [email protected]


testlink