Lange Mouw

Lange Mouw
 1. Almeria

  Shirt kraag, Regular Fit 100% Pique katoen

  € 79,95
  In 4 kleuren
 2. Almeria

  Shirt kraag, Regular Fit 100% Pique katoen

  € 79,95
  In 4 kleuren
 3. Almeria

  Shirt kraag, Regular Fit 100% Pique katoen

  € 79,95
  In 4 kleuren
 4. Almeria

  Shirt kraag, Regular Fit 100% Pique katoen

  € 79,95
  In 4 kleuren
 5. Maatkiezer

Longsleeve polo's voor elke man

Zowel casual als zakelijk is een poloshirt met lange mouwen altijd goed. Girav heeft longsleeve poloshirts in 3 lengtematen die daardoor ook zeer geschikt zijn voor langere mannen. Door de hoogwaardige materialen en kwaliteit, hebben poloshirts met lange mouw de perfecte en blijvende pasvorm voor elke (langere) man.

Piqué en jersey longsleeve polo's

Girav longsleeve poloshirts worden altijd geproduceerd van hoogwaardige materialen zoals piqué katoen en jersey 'T-shirt' katoen voor optimaal draagcomfort. Deze katoensoorten behoren tot de top wereldwijd. Je kunt dus een uitstekende kwaliteit poloshirts met lange mouwen verwachten. Voorzien van een 3 knoopssluiting met een mooie stevige polokraag. 

Polo's met lange mouwen in 17 maten

Zijn jouw poloshirts met lange mouwen vaak te kort? Alle longsleeve polo's van Girav zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen. Hierdoor kan elke man, dus ook lange mannen, het perfecte poloshirt met lange mouwen bij Girav vinden. De langere polo's zitten altijd heerlijk comfortabel en kruipen niet op tijdens het dragen ervan.  

Longsleeve polo's made in Europe

De regular fit longsleeve poloshirts van Girav zijn gemaakt van 100% Amerikaans katoen en de slim fit polo's met lange mouw van luxe stretch katoen. Deze kwalitatieve longsleeves krimpen nauwelijks en blijven altijd goed in model. De polo's met lange mouw voelen altijd heerlijk zacht aan, wasbeurt na wasbeurt! Alle longsleeve poloshirts zijn verantwoord geproduceerd in onze Europese fabrieken en worden stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor weten wij zeker dat je gegarandeerd tevreden bent over jouw Girav poloshirts met lange mouwen.  

Longsleeve polo's voor lange mannen

Ook onze polo's met lange mouw zijn verkrijgbaar in 17 maten waaronder 3 lengtematen. Daardoor zijn deze poloshirts met lange mouw ook geschikt voor lange mannen. Met het unieke lengtematen systeem van Girav zijn de polo's met lange mouw iets langer dan je oorspronkelijk gewend bent, zodat de polo's met lange mouw heerlijk comfortabel blijven zitten en niet zullen opkruipen tijdens het dragen ervan. De polo's met lange mouw zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

- Standard Long Fit (/SLF): voor mannen tot 1m85; Polo's zijn 2 - 4cm langer.
- Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1m85 tot 2m; Polo's zijn 4 - 8cm langer.
- Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m. Polo's zijn 8 - 12cm langer.

Polo's met lange mouw voor mannen kopen

Wil jij ook de beste poloshirts met lange mouw voor mannen kopen? Maak dan een keuze uit het assortiment van Girav. Als je voor 23.00 uur bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat ze dezelfde dag nog worden verstuurd. Toch niet goed? Dan heb je 100 dagen de tijd om je polo met lange mouw gratis te retourneren!