Piqué Polo's

  1. Maatkiezer
  2. Lagos

    100% Pique katoen, Regular Fit Shirt kraag

    Normale prijs € 69,95 Speciale prijs € 34,98
    In 4 kleuren

37 producten

Piqué polo's voor elke man

Piqué poloshirts zijn de meest populaire polo's voor mannen. Girav heeft piqué poloshirts in 3 lengtematen die daardoor ook zeer geschikt zijn voor langere mannen. Door het hoogwaardige materiaal en kwaliteit, hebben onze piqué poloshirts  de perfecte en blijvende pasvorm voor elke (langere) man. Je kunt dus een uitstekende kwaliteit piqué polo verwachten. Voorzien van een 3 knoopssluiting met een mooie stevige polokraag. 

Piqué Polo's in Slim Fit en Regular Fit

Girav piqué poloshirts zijn verkrijgbaar in slim fit en regular fit. Geef je de voorkeur aan een aangesloten piqué poloshirt? Kies dan een slim fit poloshirt. Een regular fit piqué polo valt ruimer om het lichaam. Wil je graag wel een regular fit piqué polo die minder ruim valt? Kies dan een maat kleiner.

Piqué poloshirts in 17 maten

Zijn jouw poloshirts vaak te kort? Alle piqué polo's van Girav zijn verkrijgbaar in 17 maten door 3 lengtematen. Hierdoor kan elke man, dus ook lange mannen, het perfecte poloshirt bij Girav vinden. De langere piqué polo's zitten altijd heerlijk comfortabel en kruipen niet op tijdens het dragen ervan.  

Piqué poloshirts made in Europe

De regular fit piqué poloshirts van Girav zijn gemaakt van 100% Amerikaans katoen en de slim fit piqué polo's van luxe stretch katoen. Deze kwalitatieve piqué poloshirts krimpen nauwelijks en blijven altijd goed in model. De polo's voelen altijd heerlijk zacht aan, wasbeurt na wasbeurt! Alle piqué poloshirts zijn verantwoord geproduceerd in onze Europese fabrieken en worden stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor weten wij zeker dat je gegarandeerd tevreden bent over jouw Girav piqué poloshirts.  

Piqué polo's voor lange mannen

Ook onze piqué polo's zijn verkrijgbaar in 17 maten waaronder 3 lengtematen. Daardoor zijn deze piqué poloshirts ook geschikt voor lange mannen. Met het unieke lengtematen systeem van Girav zijn de piqué polo's iets langer dan je oorspronkelijk gewend bent, zodat de piqué polo's heerlijk comfortabel blijven zitten en niet zullen opkruipen tijdens het dragen ervan. De piqué polo's zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

- Standard Long Fit (/SLF): voor mannen tot 1m85; Polo's zijn 2 - 4cm langer.
- Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1m85 tot 2m; Polo's zijn 4 - 8cm langer.
- Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m; Polo's zijn 8 - 12cm langer.

Piqué polo's voor mannen kopen

Wil jij ook de beste piqué poloshirts voor mannen kopen? Maak dan een keuze uit het assortiment van Girav. Als je voor 23.59 uur bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat ze dezelfde dag nog worden verstuurd. Toch niet goed? Dan heb je 100 dagen de tijd om je piqué polo gratis te retourneren!