Op weekdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Girav reviews


Bij Girav vinden we de ervaring van klanten erg belangrijk. We verzamelen actief feedback en verbeteren met deze ervaringen continue onze producten en dienstverlening. We hechten er veel waarde aan als klanten na hun aankoop en het gebruik van T-shirt of andere kleding een review schrijven en zo hun ervaring delen. Zo’n online recensie geeft ons en andere klanten een eerlijke indruk.

Je kunt op 2 manieren een review achterlaten:

1. Bedrijfsreview over Girav schrijven

Een bedrijfsreview gaat over onze klantenservice en dienstverlening. Door gewijzigde wetgeving kunnen enkel geverifieerde klanten zo’n product review schrijven op Kiyoh, het review platform waar we een bedrijfsprofiel hebben. We controleren de naam in combinatie met het ordernummer. Op die manier ben je er altijd van verzekerd dat het eerlijke reviews zijn klanten die daadwerkelijk bij ons gekocht hebben. Kiyoh is het platform waar we mee samenwerken en waar we Girav klanten verifiëren. Dit doen we op basis van het e-mailadres en ordernummer.

Let op: Buiten Kiyoh werken we niet samen met andere reviews platforms. Dit zijn dus geen geverifieerde klanten van ons.

Uiteraard kun je ook op een ander niet-geverifieerd platform een review schrijven. Op de Girav pagina van Trustpilot kun je een account aanmaken en een review schrijven. Bij Google kun je een review schrijven als je een Google-account hebt, dit heb je automatisch als je bijvoorbeeld een Gmail-account hebt.

Kiyoh

Trustpilot

Google

2. Een product review schrijven

Een product review gaat over een specifiek product zoals bijvoorbeeld een T-shirt. Alleen Girav klanten die bij ons een order hebben geplaatst, nodigen we na ontvangst van het pakket uit om een review te schrijven over het product. Dit is de plek om je mening te schrijven over het product. Deze product reviews zijn dus altijd geverifieerd en volgen de wetgeving en ons recensiebeleid.

WINNEN MET JE REVIEW

€50 Giftcard voor 2 beste reviews

Elke maand verloten we 2 Girav Giftcard t.w.v. € 50 onder de beste product review. Op die manier willen we belonen om een uitgebreide review achter te laten over jouw ervaring met onze producten