Casual T-Shirts

  1. Maatkiezer

26 producten

Casual T-shirts voor mannen

Girav biedt naast Basic T-shirts ook een ruim assortiment casual T-shirts voor mannen. De casual T-shirts zijn verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren en modellen. Met deze casual T-shirts heb je voor ieder ogenblik een stijlvolle, modieuze T-shirt met een pasvorm die perfect is en blijft – en subtiele details. Perfect om zo te dragen maar ook mooi onder een pullover of een vest.

Casual T-shirts in 17 maten

Ook onze casual T-shirts zijn verkrijgbaar in 17 maten waaronder 3 lengtematen. Hierdoor zijn deze casual T-shirts voor mannen iets langer zodat de T-shirts zeer comfortabel zitten en niet kunnen omhoog kruipen. De casual T-shirts voor mannen hebben een normale, ruime pasvorm (Regular Fit). Prefereer je een meer getailleerde pasvorm? Kies dan voor een maat kleiner.

Kwalitatieve Casual T-shirts

De casual T-shirts worden vervaardigd uit kwalitatieve materialen zoals luxueus Amerikaans katoen. De stof wordt gewassen en voorgekrompen waardoor ze zacht en comfortabel aanvoelt en de T-shirts wanneer je ze gaat wassen nauwelijks nog kunnen krimpen.

Casual T-shirts voor een lang bovenlijf

Ook onze casual T-shirts zijn verkrijgbaar in 17 maten waaronder drie lengtematen. Daardoor zijn deze casual T-shirts zeer geschikt voor een lang bovenlijf. Met het unieke lengtematen-systeem van Girav zijn de casual T-shirts iets langer dan je van gewone confectie gewoon bent, zodat de casual T-shirts heerlijk comfortabel in je broek steken en niet gaan omhoog kruipen als ze gedragen worden. De casual T-shirts zijn verkrijgbaar in drie lengtematen:

-Standard Long Fit (/SLF): voor mannen tot 1m85; T-shirts zijn 2 - 4cm langer.
-Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1m85 tot 2m; T-shirts zijn 4 - 8cm langer.
-Extra Long Fit (/XLF)voor echt lange mannen vanaf 2m. T-shirts zijn 8 - 12cm langer.

Caual T-shirts voor mannen kopen

Wil jij ook de beste casual T-shirts voor mannen kopen? Maak dan jouw keus uit het assortiment van Girav. Als je voor 23.59 uur bij ons bestelt, zorgen wij ervoor dat ze dezelfde dag nog worden verzonden. Ben je toch niet tevreden? Dan heb je 100 dagen de tijd om je casual T-shirts gratis terug te zenden!