Op weekdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Onzichtbaar ondershirt heren

6 resultaten

Hanoi Ultra Light T-shirt, Invisible
Hanoi - Ultralight
Diepe v-hals Slim Fit , Ultralight mesh
Slechts € 24,95
In 3 kleuren
2-pack
Sao Paulo T-shirt, 2-pack Invisible
Sao Paulo - Light
Diepe v-hals Slim Fit , Light stretch katoen
Slechts € 44,95
In 2 kleuren
Colored Cotton
Sevilla T-shirt, 2-pack - Natural white
Sevilla
Diepe v-hals Slim Fit , Ongeverfd katoen
Slechts € 44,95
In 2 kleuren
Maatkiezer
Vul je lengte in
Vul je gewicht in
Vul je lichaamstype in
Opnieuw berekenen
Colored Cotton
Sevilla T-shirt, 2-pack - Colored cotton
Sevilla
Diepe v-hals Slim Fit , Ongeverfd katoen
Slechts € 44,95
In 2 kleuren
2-pack
Los Angeles Singlet, 2-pack Invisible
Los Angeles
Ronde hals Slim Fit
Slechts € 39,95
In 3 kleuren
2-pack
Hong Kong T-shirt, 2-pack Invisible
Hong Kong
Diepe v-hals Slim Fit , Stretch katoen
Slechts € 44,95
In 3 kleuren

Ondershirts voor heren draag je onzichtbaar, onder een overhemd, blouse of bijvoorbeeld een trui. Dus zoek je een onder T-shirt voor heren in wit, zwart of invisible? Dankzij de onzichtbare (lange) ondershirts voorkom je zweten of heb je het juist warm genoeg. En uiteraard voorkom je dat het shirt zichtbaar is, zodat het geen afbreuk doet aan de rest van je outfit.

Invisible: huidkleurig T-shirt

Je wilt ondershirts kopen: als die onzichtbaar moeten zijn kies je het best voor onze invisible shirts. Ze hebben een kleur die zo goed mogelijk overeenkomt met jouw huidskleur. Op die manier zijn er nauwelijks randen zichtbaar, onder jouw overhemd, blouse of een trui of sweater.

Dus zoek je een manier om er wél een T-shirt onder een kledingstuk te dragen, zónder dat dit zichtbaar zal zijn? De lange ondershirts zijn er in een speciale invisible variant, gemaakt van stretch katoen, light stretch katoen of bijvoorbeeld ultralight mesh.

In slim fit: fijne en onzichtbare pasvorm

De ondershirts voor heren zijn er natuurlijk met een slim fit pasvorm. Ze sluiten strak langs je lichaam aan, zonder dat het onaangenaam of ongemakkelijk wordt. In plaats daarvan is het de beste manier om de lange ondershirts voor heren niet te laten zien, als je er een overhemd of iets anders overheen draagt.

Je hebt de keuze uit een onder T-shirt voor heren met een ronde hals of met een V-hals, afhankelijk van waar je naar zoekt. De hals is lekker diep, om zeker te weten dat dit niet boven de hals of het boord van je overhemd of trui uitkomt. Zo maak je de shirts volledig onzichtbaar, ook als je kiest voor onze lange modellen die niet omhoog kruipen uit je broek.

Onzichtbare ondershirts voor lange mannen

Girav heeft een uniek maatsysteem ontwikkeld met onzichtbare ondershirts in 17 maten. Elke maat invisible shirt is verkrijgbaar in 3 lengtes waardoor ook langere mannen het perfecte invisible ondershirt bij Girav kunnen vinden! Met het unieke lengtematen systeem van Girav zijn de onzichtbare ondershirts iets langer dan je oorspronkelijk gewend bent, zodat de ondershirts heerlijk comfortabel blijven zitten en niet zullen opkruipen tijdens het dragen ervan. De invisible ondershirts zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

- Standard Long Fit (/SLF): voor mannen tot 1m85; T-shirts zijn 2 - 4cm langer.
- Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1m85 tot 2m; T-shirts zijn 4 - 8cm langer.
- Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m. T-shirts zijn 8 - 12cm langer.

Onzichtbaar T-shirt kopen

Wil je een onzichtbaar T-shirt kopen voor heren? Dat is precies wat je bij ons vindt, zowel met korte mouwen als zonder mouwen in de vorm van een hemd. En bestel je een 2-pack met ondershirts voor heren die onzichtbaar zijn? Dan betaal je een extra scherpe prijs, dus ben je bovendien lekker voordelig uit.