Zwarte Pullovers

6 producten

 1. Aspen half-zip

  Half-Zip, Regular Fit 100% merino

  € 109,95
  In 5 kleuren
 2. Ontario

  Ronde hals, Regular Fit 100% merino

  € 99,95
 3. Ontario

  Ronde hals, Regular Fit 100% merino

  € 99,95
 4. Maatkiezer
 5. Seattle

  Full-Zip, Regular Fit 100% merino

  € 129,95
  In 5 kleuren
 6. Perugia

  Ronde hals, Slim Fit 100% katoen

  € 89,95
  In 4 kleuren
 7. Kingston

  V-hals, Regular Fit 100% merino

  € 99,95

6 producten

Kies voor een moderne, zakelijke stijl met een pullover uit het assortiment van Girav! Wij bieden u pullovers aan in verschillende kleuren, zodat u altijd een pullover vindt die aansluit bij de kleur van uw overhemd. Wat dacht u bijvoorbeeld van een blauwe, grijze of zwarte pullover? Het voordeel van een zwarte pullover is dat u deze met vrijwel iedere kleur overhemd kunt combineren. Uniek aan de pullovers van Girav, is het maatsysteem waarmee wij werken. Onze pullovers zijn net iets langer dan de standaardmaten van andere kledingwinkels, zodat het opkruipen van uw pullover wordt tegengegaan. Daarbij zijn onze pullovers door de extra lengte goed geschikt voor mannen, die langer zijn dan de gemiddelde lengte! Hoe lang u ook bent, bij ons vindt u een passende zwarte pullover.

Voor 23.00 uur besteld? Vandaag verzonden!

Wanneer u uw bestelling voor 23.00 uur plaatst in onze webwinkel, zorgen wij dat uw zwarte pullover vandaag nog gratis naar u verstuurd wordt. Mocht uw pullover toch niet passen, dan kunt u deze eenvoudig retourneren of ruilen voor een andere maat.

Warm de herfst en winter door

Met een pullover wordt het een stuk warmer, waardoor het fijner is om een overhemd te dragen in de herfst en winter. U kunt er ook voor kiezen om een t-shirt uit onze collectie aan te schaffen, die eveneens net iets langer worden geproduceerd en daardoor goed bij uw broek in te stoppen zijn. Zo het heeft u het nooit meer koud, bij het dragen van een overhemd.

Girav hanteert een uniek maatsysteem, waardoor onze maten afwijken van de standaardmaten van andere winkels. Om de juiste maat te vinden, hebben we op deze pagina een handige uitleg voor u geplaatst. Mocht u toch nog advies nodig hebben bij het vinden van de juiste maat, dan staat onze online klantenservice voor u klaar.