Op weekdagen voor 23:59 uur besteld, direct verzonden

Wat is de juist spelling van de merknaam Girav?

Heb je over giraf of giraffe gehoord? Dikke kans dat je onze radiocommercial voorbij hebt horen komen. Het is inderdaad zo dat we anders worden geschreven dan giraf of giraffe. Onze merknaam Girav schrijf je met de V en niet als giraf of giraffe.

Girav met een "V"

We hebben voor ons T-shirt merk niet voor giraf of giraffe gekozen, omdat dit wel erg letterlijk verwijst naar die prachtige lange dieren. We vonden het voor een kledinglabel beter om giraf of giraffe met een V te schrijven. Voor een T-shirt merk voor lange mannen vonden we giraf of giraffe minder goed. Het wil niet zeggen dat giraf of giraffe niet zou kunnen maar V vonden we onderscheidender en leuker.

Ook heel mooi en met hele prachtige eigenschappen

Als je dus naar ons op zoek bent en je toetst giraf of giraffe in dan vind je veel informatie over het hoefdier met een zeer lange nek en lange en slanke poten. De giraf is inderdaad het hoogste dier ter wereld, zelfs hoger dan 5! meter en ook een jong geboren giraf is zelfs al 2 meter! In veel gevallen heeft de Giraf toch veel profijt van haar lengte en is het zeker niet onhandig. Voor lange mannen hoeft dat niet anders te zijn en wij willen ervoor zorgen dat de T-shirts in ieder geval in orde en niet te kort of te wijd zijn.

 

Wat betreft onze T-shirts richten we ons overigens op alle lange mannen. Dus zeer lange mannen (2m+), lange mannen (1.90 - 2m) en mannen die iets langer zijn dan gemiddeld (1.80 - 1.90m).

 

Bekijk onze t-shirts of polo's

 

Veel plezier en bij vragen zijn we altijd bereikbaar!

 

 Groetjes, Giraf Girav