Overhemden mouwlengte 6

 1. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 2. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 3. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 4. Maatkiezer

Hemden mouwlengte 6: voor de lange man

Het hemd is al eeuwenlang het belangrijkste kledingstuk uit de garderobe van een man. In het assortiment van Girav vindt u hemden die speciaal zijn ontwikkeld voor de lange man. De unieke configuratie tussen boordmaat en mouwlengte zorgt ervoor dat een hemd perfect zal aansluiten op uw lichaamspostuur.

Business hemden met mouwlengte 6

De business hemden van Girav zijn ook verkrijgbaar in mouwlengte 6. Binnen de business hemden lijn heeft u de keuze uit effen- en gestreepte hemden die we leveren in verschillende traditionele kleuren.

Casual hemden met mouwlengte 6

Meer behoefte aan een hemd die gedragen kan worden in uw vrije tijd of in een informeler bedrijf? Bij Girav vindt u ook casual hemden met motief of print, die de zelfde maatconfiguratie kennen als de business hemden.

Maatsysteem Girav hemden

De hemden die u terugvindt in het assortiment van Girav zijn speciaal ontwikkeld voor lange mannen (1.80m >). Om tot de maat te komen die het best bij uw postuur past meet u allereerst de lengte van uw armen op. Vervolgens meet u de omtrek van uw hals op om de boordmaat te bepalen. In het overzicht hiernaast ziet u welke configuratie het best bij uw lichaamspostuur past.

Service en de beste kwaliteit

Zowel de bezorgkosten als het retourneren zijn bij Girav gratis. U kunt uw aankopen ongebruikt in de originele verpakking gratis retourneren binnen 30 dagen na levering.