Overhemden mouwlengte 7

 1. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 2. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 3. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 4. Maatkiezer
 5. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren

Hemd met mouwlengte 7: wat is dat?

Wat is een hemd in mouwlengte 7? Het is een langer hemd, speciaal voor extra lange mannen. Dus is het gemiddelde hemd voor jou eigenlijk te kort? Bij Girav vind je hemden in de juiste lengte.


Tip: de naam ‘mouwlengte 7’ is niet toevallig gekozen. Het hemd is 7 tot 8 centimeter langer dan een regulier model.


Je kiest bij ons uit een breed assortiment hemden met mouwlengte 7, beschikbaar in bijvoorbeeld blauw, zwart, groen en grijs. Bovendien kies je natuurlijk uit de maten S tot en met 3XL, dus van klein tot heel groot.


Tip: naast de hemden met lengtemaat 7 bestel je natuurlijk ook hemden met mouwlengte 6 of onze extra lange hemden voor nog meer lengte.

Hemden mouwlengte 7: voor extra lange mannen

Het hemd in mouwlengte 7 is er voor extra lange mannen. Als je merkt dat de mouwen normaal gesproken eigenlijk te kort voor je zijn is dit de ideale oplossing. Het voorkomt dat de mouwen te hoog optrekken, bijvoorbeeld als je jouw armen uitstrekt. In plaats daarvan zit het lekker comfortabel, ook als je gedurende de dag wat meer beweegt dan je eigenlijk van plan was.


Ondertussen kies je natuurlijk ook de juiste breedte en lengte. En weet je niet precies welke maat je hebt? Met onze Maat kiezer maken we het je graag makkelijk.

Voor business en meer casual

Uiteraard is de lengte 7 voor de mouwen er zowel voor de verschillende business hemden als voor de meer casual hemden die je zoekt. Dus gaat het je om jouw privé-outfits of om dat wat je draagt naar jouw werk? Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is, in de verschillende kleuren en stijlen. Kies voor elegant en stijlvol of voor meer comfortabel en met een fijne warme uitstraling.

Hemd met mouwlengte 7 kopen

Je kunt online het hemd met mouwlengte 7 kopen, precies in de maat die bij je past. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt. Kies uit de verschillende motieven met strepen en met ruitjes, of helemaal effen. Bestel online het shirt dat je zoekt en ervaar de hoge kwaliteit van de stoffen die we daarvoor gebruiken. De hemden met mouwlengte 7 voor heren maken we in onze fabriek in West-Europa, dus standaard volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden.