Bezig met laden...

U kunt bij ons veilig en snel betalen via de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal, MisterCash, MasterCard, Maestro, Visa, PayPal, American Expres en Afterpay.

Mister Cash en iDeal

Met Mistercash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U kunt betalen met MisterCash als u gebruikmaakt van bankieren via internet bij uw bank. Voor klanten van Nederlandse banken is de betaalmethode iDeal beschikbaar. Deze methode werkt ongeveer hetzelfde als de betaalmethode MisterCash.

Paypal

Indien u een PayPal-account heeft kunt u hiermee betalen. Ook indien u dit niet heeft, is het mogelijk om met Mastercard en Visa te betalen via PayPal. Dit kan door te kiezen voor 'betalen als gast'. Meer informatie over PayPal vindt u op www.paypal.be

Creditcards

Indien u met MasterCard, Visa of American Express wilt betalen kan dit door deze betaaloptie te kiezen.

Achteraf betalen via Afterpay

AfterPay voert voor Girav.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.