Girav Giftcard

De leukste cadeaukaart voor elke man vanaf 1.75 meter!

De Girav Giftcard is verkrijgbaar als € 10, € 20, € 30, € 50 en € 100.

In delen of in één keer te besteden

Het tegoed op jouw giftcard kun je in delen verzilveren of in een keer besteden in onze webshop. Is het totaalbedrag van jouw bestelling hoger dan de waarde van de Girav Giftcard? Betaal het verschil via een andere betaalmethode. Is het totaalbedrag minder is dan de waarde van de cadeaukaart, dan blijft het verschil gewoon als krediet op jouw cadeaukaart staan. Je kunt dit tegoed gebruiken voor je volgende bestelling.

Houdbaarheid van het tegoed

Het tegoed op jouw Girav Giftcard is onbeperkt geldig. De tegoeden zijn niet inwisselbaar voor contanten. Kortingscodes, vouchers en couponcodes niet inwisselbaar op de Girav cadeaukaart.

Het tegoed van de Girav Giftcard inzien

Bekijk 24/7 jouw Girav Giftcard saldo via www.girav.nl/mybalance.

Betalen met de Girav Giftcard

Ben je de gelukkige bezitter van een Girav Giftcard en wil je deze gebruiken om jouw bestelling te betalen? Het werkt als volgt:

1. Op de kassa pagina van onze webshop zie je bij de betaalopties naast iDEAL, PayPal, Creditcard ook het Giftcard icoon.
2. Vink deze methode aan als betaalmethode voor jouw bestelling
3. Vul de gegevens van de Giftcard in. Om de pincode te achterhalen moet je de code openkrassen en invullen.
4. Is het saldo op jouw Girav Giftcard niet toereikend, dan herhaal je het betaalproces met bijvoorbeeld iDEAL of PayPal.

Problemen met betalen met de Girav Giftcard?

Lukt het niet om jouw bestelling te betalen met de Girav Giftcard?
Neem contact op met onze klantenservice via 020-4721002 (maandag - vrijdag 09:00 - 17.00 uur) of stuur een mail naar [email protected].