Girav Giftcard - De leukste cadeaukaart voor mannen

De Girav GiftCard is een cadeaukaart waarmee betaald kan worden in de webshop van Girav. Deze cadeaukaart is te koop in 4 waardes:

 

 

Alle Giftcards

 

In delen of in één keer te besteden

Het tegoed op de giftcard is in delen te verzilveren, maar kan ook in éénmaal worden besteed in de webshop. Mocht er een restbedrag op de Giftcard achterblijven dan kunt u dit een volgende keer besteden. Indien u moet bijbetalen kunt u hiervoor een betaling doen via iDeal, creditcard of PayPal. Deze optie verschijnt automatisch in uw betaalscherm.

 

Houdbaarheid van het tegoed

Het tegoed op de cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig. De tegoeden zijn niet inwisselbaar voor contanten. Ook zijn kortingscodes, vouchers en couponcodes niet inwisselbaar op de Girav Giftcard.

 

Het tegoed van de giftcard inzien

U kunt het tegoed op uw giftcard altijd inzien via www.girav.nl/mybalance.

 

Betalen met de Girav Giftcard

Wanneer u in bezit bent van een Giftcard (een plastic creditcardje) kunt u deze gebruiken bij het betalen van uw bestelling. Dit doet u op de volgende manier:

 

  1. In de kassa van onze webshop ziet u bij de betaalopties naast iDeal, PayPal of Creditcard de optie Giftcard (icoon van uw Giftcard).
  2. Vink deze methode aan als betaalmethode voor uw bestelling. Druk (nadat u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden) op Plaats Bestelling.
  3. U wordt gevraagd de bestelling nog eenmaal te controleren. Druk op bevestigen. U wordt nu doorgestuurd naar ons betaalsysteem.
  4. Vul hier de gegevens van de Giftcard in. Wanneer u gevraagd wordt uw PIN nummer in te vullen, krast u deze open op de Giftcard en vult u deze in.
  5. Indien u na het betalen met een GiftCard nog moet bijbetalen kan dit via een zelf gekozen betaaloptie, bijvoorbeeld iDeal of PayPal.

 

Problemen met betalen met de Girav Giftcard?

Mocht het u niet lukken om uw betaling uit te voeren met de Giftcard, neemt u dan contact op met onze klantenservice via 020-4721002 (maandag - vrijdag 09:00 - 17.00 uur) of e-mail naar [email protected].