Zwarte T-shirts met ronde hals

 1. lang-tshirt-zwart-ronde-hals-sydney
  2-PACK
  Sydney
  29,95 €

  Zwart, Regular Fit

 2. Girav-lang-singlet-black
  2-PACK
  Los Angeles
  34,95 €

  Zwart, Slim Fit

 3. London
  29,95 €

  Zwart, Slim Fit

 4. Girav Osaka T-shirt 2-pack Black, Medium Deep Crew Neck for Men
  2-PACK
  Osaka
  29,95 €

  Zwart, Regular Fit

 5. Maatkiezer
 6. lang-tshirt-zwart-stretch-ronde-hals-bangkok
  2-PACK
  Bangkok
  39,95 €

  Zwart, Slim Fit

 7. girav-extra-lang-basic-tshirt-zwart-jakarta
  2-PACK
  Jakarta
  39,95 €

  Zwart, Slim Fit

Zwarte T-shirts met ronde hals van Girav

Girav biedt u unieke t-shirts aan volgens een eigen maatsysteem! Bij ons vindt u shirts met ronde hals en v-hals, die net iets langer zijn dan de shirts bij andere winkels. Zo voorkomt u dat uw shirt opkruipt bij het dragen van het shirt onder een vest, overhemd of trui. Neem bijvoorbeeld dit zwarte t-shirt met ronde hals, die u met bijna ieder kledingstuk kunt combineren! Het maakt hierbij niet uit hoelang u bent, want wij bieden zelfs shirts voor mannen die groter dan twee meter zijn. Heeft u liever een lichtere kleur, bekijk dan ons witte t-shirt met ronde hals eens of bijvoorbeeld de grijze variant!

Zwart shirt met ronde hals bestellen?

Wij werken met drie vaste lengtematen, geschikt voor mannen met een gemiddelde lengte (Standard Long Fit), mannen tussen de 1,85 en 1,90 meter (Long Fit) en mannen met een lengte van boven de twee meter (Extra Long Fit). Op deze pagina treft u een uitleg over het vinden van de juiste lengtemaat bij uw lichaam. 

Het is vanzelfsprekend essentieel, dat het zwarte t-shirt met ronde hals of v-hals goed past bij de vormen van uw lichaam. Mocht na het bestellen blijken dat dit niet het geval is, dan kunt u het shirt eenvoudig retourneren! Bestelt u vandaag nog voor 23.59 uur, dan leveren wij het de volgende werkdag al bij u af.