Grijze Pullovers

5 producten

 1. Aspen half-zip

  Half-Zip, Regular Fit 100% merino

  € 109,95
  In 5 kleuren
 2. Ontario

  Ronde hals, Regular Fit 100% merino

  € 99,95
 3. Seattle

  Full-Zip, Regular Fit 100% merino

  € 129,95
  In 5 kleuren
 4. Maatkiezer
 5. Kingston

  V-hals, Regular Fit 100% merino

  € 99,95
 6. Kingston

  V-hals, Regular Fit 100% merino

  € 99,95

5 producten

Grijze pullovers voor lange mannen

Een pullover is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw outfit, het is zeker in de herfst en winter ook nog eens lekker warm! Draag een pullover bijvoorbeeld over uw overhemd, wat er zakelijk en toch sportief uitziet. In de collectie van Girav vindt u verschillende kleuren pullovers, zodat u altijd een model kunt kiezen die aansluit bij de kleur van uw overhemd. Kies bijvoorbeeld voor een neutrale grijze pullover, die prima te combineren valt met donkere en lichte kleuren overhemden. Kortom, een ideale toevoeging aan uw kledingkast! Bij Girav bieden we u een uniek en eigen maatsysteem aan, waarvan de maten afwijken van de standaardmaten in andere winkels. Zo zijn onze pullovers goed geschikt voor mannen die langer zijn dan de gemiddelde lengte!

Naast een pullover kunt u ook kiezen voor een extra lang t-shirt, wat eveneens zorgt voor meer warmte in de herfst of winter. Zeker als u geregeld een overhemd of trui draagt.

Gratis bezorgen en de volgende werkdag in huis

Dit is slechts een onderdeel van onze service, want we leveren uw nieuwe pullover ook gratis bij u thuis af. Als u deze voor 23.00 uur besteld, zorgen wij dat deze dezelfde dag nog naar u verzonden wordt!

 

Uniek maatsysteem van Girav

Girav richt zich met haar assortiment voornamelijk op mannen met een gemiddelde lengte en mannen die groter zijn dan dat. Onze producten zijn langer dan de standaardmaten, zodat ook langere mannen een passende grijze pullover bij ons vinden! Daarbij voorkomt u met een langer model pullover, dat uw pullover gedurende de dag optrekt. Voor veel mannen vormt dit een grote ergernis!

Op de maatsysteem pagina vindt u een handige uitleg over het opmeten van uw maat, zodat u precies weet welke pullover bij uw lengte past. Mocht u nog vragen hebben of advies willen over het vinden van de juiste maat, dan staat onze online klantenservice voor u klaar.