Overhemd extra lange mouw

 1. Palermo

  100% Pique katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 89,95
 2. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 3. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 4. Maatkiezer
 5. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren
 6. Livorno

  100% katoen, Regular Fit Shirt kraag

  € 99,95
  In 4 kleuren

Hemd extra lange mouw voor mannen

Voor de lange man is niets zo vervelend als een hemd te dragen met te korte lange mouwen. Hemden met te korte lange mouwen trek je minder snel aan en raken zo in de vergetelheid. Bij Girav vindt u hemden met mouwlengte 6 en 7 die speciaal zijn ontwikkeld voor langere mannen. Zo zit het hemd voortaan niet alleen goed om uw middel, maar heeft het ook de juiste mouwlengte.

Hemden met extra lange mouwlengtes en pasvorm

De hemden die Girav in haar collectie heeft opgenomen zijn uitgevoerd in mouwlengte 6 en 7. De mouwen van deze hemden zijn net iets langer dan de gebruikelijke maten die u bij menig ander kledingbedrijf zult terugvinden. De extra lange mouwen van de hemden zijn respectievelijk 4 cm en 8 cm langer dan u ‘normaal’.

Extra lange mouwen en pasvorm

Alle Girav hemden hebben een modern fit pasvorm. De modern fit hemden zijn licht getailleerd en vallen zowel bij slanke- als mannen met een maatje meer zeer goed. Ook wanneer u langere armen heeft zijn de hemden van Girav een goede oplossing. Omdat Girav zowel de boordmaat als de mouwlengte als maat hanteert zult u altijd een hemd vinden die goed in verhouding is.

Maatsysteem Girav hemden

De hemden die u terugvindt in de collectie van Girav zijn speciaal ontwikkeld voor lange mannen (1.80m). Om tot de maat te komen die het best bij uw postuur past meet u allereerst de omtrek van uw hals op (boordmaat). Vervolgens meet u de lengte van uw armen op (lengte vanaf uw nekwervel tot aan de pols). Deze twee maten te samen bepalen de ideale maat van uw nieuwe hemd.

Hoogwaardige kwaliteit, made in Portugal

De hemden met extra lange mouwen behouden ook over een langere periode hun vorm en lengte. Dit mede door de hoogwaardige kwaliteit stoffen waarmee we werken. Alle hemden uit de collectie van Girav zijn gemaakt van stoffen afkomstig uit Italië en Portugal en worden in één van de beste hemdfabrieken in de buurt van Porto geproduceerd. Wanneer u kiest voor een hemd van Girav, kiest u voor kwaliteit en een optimaal draagcomfort.